2013. április 29., hétfő

Díjat kaptam... Köszönöm!

Ez még soha nem fordult elő... hogy elismerjenek. Nem is várom, nem azért írom ilyen lelkesen a blogot, csak gyűjtöm az ötleteket, mint a kezdetekkor. Azért persze jól esik, köszönöm Kucorgó(blog) Anyámkájának, Annának!
Mivel először történik ez, elég suta vagyok a csokor elfogadásával de főleg a díj továbbadásával... persze jelölteket találni nagyon is könnyű!

Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat! (Ez fentebb már megtörtént...)

2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról...!

És most az én díjazottjaim:


1. Piszke (a birtokról) blogja, a Birtokos eset. Hogy miért? Nem mondom meg! Olvassátok, röhögjetek, persze közben mélyen érezzetek együtt!


2. Zita, aki nem csak magának varr és Nemcsak táskát... persze, hogy megvan -részemről- a lelki közösség...


3. Dorottya, aki kicsit elakadt az Antik olló írásában, de hátha új lendületet kap egy csokor virágtól, mert igazán, IGAZÁN ügyes!


4. Ha ötlet kell, bármihez, Lauránál érdemes körülnézni. (A legújabb párnái előtt hasra vagyok borulva a kövön...) A Sublót blogról van szó!


Köszönöm még egyszer a díjat!

4 megjegyzés:

Piszke a Birtokról írta...

Nagyon kedves nijntje: én sajnos következesen vagyok tahó/megbízhatatlan az ilyen díjakkal kapcsolatban, ahogy azt korábban csippcsupp Dominikának is írtam, szóval egyrészt nagyon gratulálok neked is a díjhoz, másrészt nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál, csak sajnos alkalmatlan vagyok ilyesmikre :( Remélem, nem haragszol meg érte.

Sublót blog írta...

Köszi szépen Adrienn! És nagyon jólesik, amit a párnáimról írtál :)

Egy múltkori ilyesmi díjat már ellinkeskedtem, úgyhogy most összeszedem magam és tovább fogom adni.

nemcsaktaska; fabolfabrika blog írta...

Kedves Adrienn!

Én sem tudom elfogadni, mert valahogy nem szeretem a piramis jellegű játékokat. Márpedig a díjak, amiket valaki kitalált, annak átvétele ilyen feltételekhez kötött. Olyanhoz, amitől számomra értékcsökkenést élvez.
Ha csak úgy megtarthatnám, hogy nem kell közben játszanom, hanem egy jutalomként eltehetném, akkor szívesen elfogadnám. De a tisztesség mindenek előtt, így ez a díj sem fog felkerülni a blogomra.
DE!!! Neked nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám vele kapcsoltaban, ezt sokkal fontosabb elismerésnek tartom!!! Köszönöm még egyszer, és remélem nem veszed rossz néven soraimat. Zita

nijntje írta...

Kedves Zita!
Természetes, hogy nem veszem rossz néven, semmi nem kötelező:) Nekem nagyon tetszenek a munkáid, így én Rád gondoltam, mert kellett valakire, erre lettem felszólítva:)
További jó varrogatást és minden mást!
Adrienn