2013. április 22., hétfő

Nagyon kreatív...

Annyira töményen kapom a dózist, hogy most már nem tudom magamban tartani.
A kreativitás talán genetikusan öröklődik, talán sorba kell állni érte a boltban, nem tudom. De tény: vagy van, vagy nincs. Van, aki meglát valamit/valakit, arról eszébe jut egy ötlet, hazamegy és megcsinálja. Mert azonnal tudja, hogy kezdjen hozzá, mit használjon, stb. Van, aki nem átall tanulni néhány dolgot, hogy képes legyen megalkotni a vágyott darabot. Minden tiszteletem az Övék! Aztán vannak azok az emberek, akiknek valami nagyon hiányzik az életéből, mondjuk az elismerés. Bámulják a neten a többiek ötleteit, majd csikorogva jár az agyuk, hogy ők mit tudnának hozzátenni a NAGY egészhez.
Csak egy kérdés: miért kell hozzátenni? Kinek szeretnének bizonyítani? Idegeneknek? A "netnek"?
Az én drága aranykezű uram mondta egyszer, hogy legyünk már mi is "kreatívok", fűzzünk fel egy zsinórra mindent, ami a kezünk ügyébe akad. Fazekat, kalapácsot, bögrét, kolbászt, teafőzőt, a gyerek cumiját, aztán fújjuk le egy színűre az egészet, akasszuk fel és posztoljuk, hogy mindenki lássa, milyen kreatívak vagyunk, micsoda girlandot csináltunk! Akkor ezen jót röhögtünk... De úgy látszik, nem álltunk messze a valóságtól.
Sajnos most a kedvenc példáimat fogom felsorakoztatni az anti-kreatívok közül. Előre elnézést kérek azoktól, akiknek valamelyik példám megfogta a fantáziáját, a véleményezés lehetősége adott, éljenek vele, győzzenek meg. Kérem!!

Az első rögtön az emlegetett girland.
Íme:
Nnnna. Ráadásul, esküszöm, le is írja, képekkel illusztrálja, hogy hogyan készül! Aki kíváncsi, megtalálja ITT.
A következő, ami nálam felér egy gyomorba rúgással, a "galaxy" meghatározás. Ami azt takarja, ha valamire ráfröccsent a hypo.
forrás
Ez NEM-NÉZ-KI-JÓL!!!! Nem néz ki úgy, mintha az űrlények hozták volna, nem néz ki úgy, mint egy űrbéli fotó. Úgy néz ki, mint amire ráfröccsent a hypo. Ennyi.

A továbbiakban már nem kommentálok. Csak ömlesztem a képeket. Mindenki gondoljon, amire gondol...
Barbie szoknya
Kenyér- sál
Tükörrel borított csizma TUTORIALLAL!!! Hát hajrá...
Állkapocs- "medál"
Gratulálok a készítőnek.
Raklapot mindenhova! (Ahova nem, oda öreg kerítést!)
Nem teljes a listám. Napról napra bővül, de ennyi nekem mára elég. A zsibbadáshoz.

Nem, ezt még muszáj!
Tampon- művészet?

1 megjegyzés:

Sublót blog írta...

Ezen a Barbie szoknyán most nagyon röhögök :DDD bár a tükrös platform se semmi.
a tamponos, gyanítom módosult tudatállapotban készült :)
meggyőzni nem akarlak, de a girlandos sztem jó, pont azért, amiért a legtöbb hasonló nullprodzsekt is, nagyon ügyes a styling körülötte, szép színek, aranyos mackó...stb.