2012. december 7., péntek

Az első Rózsa Sándor táskám

Aki a blog kezdeteibe belelapozott, annak- gondolom- majdnem egyértelmű, hogy hosszú távon a táska varrásig szeretnék eljutni, abból is a profi szintig. Tele vagyok ötletekkel, de egyelőre félek a nagyobb kihívásoktól, ezért napi szinten varrogatok, gyakorlok a szent cél érdekében.
Ennek a rögös útnak az egyik fontos állomása ez a táska. Régóta tervezgetem, ugyanolyan régóta halogatom. De most megszületett. Még nem tökéletes, de már felvállalható...
Az én drága, aranykezű Uram tervezte ezt az ábrát és a kis pisztolyosat is a táska hátulján. Ezekből született a póló, ami azóta is nagy sikernek örvend. Ezek után készült el a táska. Mivel pamutból készült, nem volt könnyű dolgozni vele, de gyakorlás a tudás jóédesanyukája.
Na, mit szóltok? Hogy tetszik?

3 megjegyzés:

Fruzsina Sinka írta...

Imádom ezt a táskát, használom is több éve!
Sajnos az anyaga elkezdett szétmállani, nagyon örülnék neki, ha ugyan ezt a mintát valami kinyírhatatlan vászonból, esetleg futárzsák fazonnal is készítenéd :)

nijntje írta...

Kedves Fruzsina! Ez egy teljesen egyedi táska volt, azóta sem készült belőle másik. Sőt, a "szatyor fazonból" is csak néhány... azóta fel is hagytam a készítéssel, a pólók is lassacskán elfogytak és már csak a mi ruhásszekrényünk őriz egy-két darabot a pólókból.
Szóval, gyorsan készíts róla egy pár fotót, ha meg akarod őrizni az emlékezetedben, mert több ilyen nem lesz, ezt szinte biztosra mondhatom. :)
Minden jót!

Fruzsina Sinka írta...

Akkor még inkább szerencsésnek érzem magam, hogy hozzám került, ezúton is köszönöm! ;) Az az igazság, hogy nem sokan állják meg szó nélkül, nagyon menő lett! Ha mégis meggondolnád magad.. én itt leszek :D