2013. január 5., szombat

Rózsa Sándor póló

Minden Che Guevarával kezdődött. 2009 volt, a nagy forradalmár arca ragyogott ránk minden második pólóról, úton-útfélen őt lehetett látni. Közben zajlottak az októberi események, az '56-os megemlékezés véres tüntetésbe, majd megtorlásokba torkollott, ártatlanok szenvedtek.
Ebben a hangulatban pattant ki az ötlet az én aranykezű uram fejéből: van nekünk saját hősünk, miért kell ezt a Che Guevarát bámulnunk? Előkapta hát Rózsa Sándor arcképét (a fiatalabbikat persze).
Tetováló művész lévén adva volt, hogy valami magyaros-tetoválós motívummal kell megköríteni, kísérletezett pár napig, majd hihetetlen gyorsan megszületett a prototípus.
A technikai részletekkel senkit nem untatnék.
Azóta is elképesztő érdeklődés övezi ezt a Rózsa Sándor pólót. Nem bocsátottuk eladásra nagy tételben, nem adtuk a kereskedők mohó markába, egyetlen fix eladási pontunk van: a Vatera. (Most ott sem lehet kapni, mert mérethiányos a készlet.)
Így egy kis szerencse és utána járás is kell, ha valaki szeretne egyet, egészen kalandos történeteket hallottunk arról, ki-hogyan-miért jutott el hozzánk, hogy vásárolna egyet. Meglepődve láttuk viszont híres embereken is. Megkockáztatom: "kult-póló" lett belőle! (Wowww...)
Hihetetlen, mennyi megkeresés érkezett, amióta nem lehet kapni a pólót.
Itt nyugtatok meg mindenkit: átmeneti a szünet! Nemsokára ismét kapható lesz, sőt, nagyobb méretek is lesznek. Hosszú távon még a gyerekpóló ötlete is felmerült: a lányom 7 évesen ment először iskolába Rózsa Sándor pólóban, a fél osztály ilyet akart... (Gyanítom, fogalmuk sem volt, ki ez a fickó a képen, de a lányom bárkit felvilágosít Rózsa Sándorból.)
Az elkövetkezőkben tehát akár ITT is lehet majd rendelni, akár a Facebook oldalon, de a Vaterán is elérhető lesz a póló.
Kedves olvasóim, ha esetleg valaki találkozott már a Rózsa Sándor pólóval, netán van neki, vagy csak nem bírja magában tartani, nagyon szívesen venném, ha írnátok pár sort: hogy tetszik???

Nincsenek megjegyzések: