2013. február 26., kedd

Nincs, mert nem tudod, hogy van, de ha meglátod...

Ugye sok ilyen dolog van a világon, amikor meglátjuk, nincs mese, kell. Pedig előtte is elvoltunk valahogy... de miután már láttuk, nem mehetünk el mellette szó nélkül, KELL!

Dupla falú poharak-bögrék régóta vannak, rendkívül jól tartják a hőt. Ha viszont egy ilyennel találjuk magunkat szembe, hiába van már otthon ebből a remek találmányból...
Mindenkinek van sajtreszelője. De ILYEN?
...és ha már konyha, mindenkinek van mosogatója, vágódeszkája, konyhapultja. De mindezek egyben?
Hűtőnk is van. Jó esetben fagyasztó is. Na de ha ezt látjuk, kell e a régi?
Fagyikanál... hát enélkül nem érdemes:

Grammos mérleg a kanálban. Csak hogy bármilyen körülmények között tudjuk a kalóriákat számolni (van rá egy húszasom, hogy amerikai találmány...):
...és ha már a konyhában vagyunk:
Mi legyen az aprópénzzel? Eddigi megfigyeléseim szerint a férfiak zöme csak papírpénzzel képes fizetni. Az apró pénzt "kifillérezni" olyan ciki... Nálunk egész spanyolfalat lehetne belőle "összedobálni":
Mindenki várja a meleget, a napfényt. Mi lehetne ennél is jobb???
Erről a párnáról a teleshop-os reklámok jutnak eszembe. Ez is egy olyan "here" dolog...
Van valakinek egy "felesleges" zongorája? Nem fér el az apró lakásban? Akassza a falra:
Ha pedig nagy a lakás, akkora, hogy van benne egy gardrób szoba, fúrjunk a szoba két sarkába egy-egy kampót és akasszunk rá függőágyat. Méghozzá bundásat:
Olvasgathatunk is ott. Hogy az egyik kezünket a fejünk alá tudjuk támasztani, de az egy kézzel fogott könyv mégse csukódjon be (remélem, van ebből L-es méret...):
Vagy ha strandon szeretnénk olvasni...
Ha pedig kempingezni indulnánk, szükség lesz egy hálózsákra, párnára (csak éjszaka hasra ne forduljunk, mert az ébredés kicsit ijesztőre sikeredhet):

Nincsenek megjegyzések: